Oppas
   
 
  
  Inschrijven    |    Wachtwoord vergeten?
Oppas
Home Zoekertjes Verzekering Oppasvragers Contact Mpact
Je bent hier: Woningoppas  »  Oppassers  ยป  Hoe gaat het in de praktijk?
 

Hoe gaat het in de praktijk?

Registreer u online als oppasser of oppasgezin op deze site. Bij uw inschrijving geeft u ook details over uw oppaswensen, zoals de periode, de duur en de streek.

Eens u lid bent en wij uw betaling hebben ontvangen, krijgt u gedurende één jaar onbeperkt toegang tot de online woningoppasdatabase waar u het ganse jaar door de woningoppasaanvragen kan uitpluizen. U kan dan zelf contact opnemen en nagaan of u met betrokken woningoppasvrager tot een afspraak kan komen.

De kans bestaat ook dat u zelf gecontacteerd wordt door een oppasvrager die graag wil dat u op zijn/haar huis komt passen. De gegevens van al onze oppassers zijn immers ook consulteerbaar voor de woningoppasvragers.

We raden trouwens steeds aan dat woningoppassers en woningoppasvragers elkaar op voorhand eerst eens ter plaatse ontmoeten. Dit is een ideale gelegenheid om kennis te maken, aan te voelen of het wederzijds «klikt» en om alle praktische afspraken te maken.

En van zodra u een definitieve oppasafspraak heeft gemaakt, zendt/mailt u ons, met het oog op de verzekering, zo snel mogelijk het formulier «Kennisgeving van afspraak» toe. Dit doet u bij iedere oppas die u tijdens uw lidmaatschapsjaar afspreekt.

Opgelet: hecht u aan de verzekeringswaarborg: «vervangend verblijf» dan dient u er wel voor te zorgen dat wij uw «Kennisgeving van afspraak» ten minste 14 dagen vóór de start van uw oppas hebben ontvangen.

 

 

footer
  Copyright © 2021 Mpact   •   Privacy Policy   •   Comments or suggestions oppas@mpact.be  
Mpact