Oppas
   
 
  
  Inschrijven    |    Wachtwoord vergeten?
Oppas
Home Zoekertjes Verzekering Oppassers Contact Mpact
Je bent hier: Woningoppas  »  Oppasvragers  ยป  Hoe gaat het in de praktijk?
 

Hoe gaat het in de praktijk?

Heel eenvoudig. U schrijft zich in op deze site. Zo verschijnt uw woningoppasvraag in onze database, exclusief toegankelijk voor al onze woningoppassers. De kans is dan ook vrij groot dat u, na inschrijving, vrij snel wordt gecontacteerd door een van onze leden. En dan is het aan u om onderling af te spreken en later met een gerust gemoed op reis te vertrekken.

Door in te schrijven krijgt u zelf ook toegang tot onze woningoppasdatabase met daarin de details van al onze actuele woningoppassers. Op die manier ziet u in één oogopslag wie de oppassers zijn, wanneer elke oppasser wil oppassen en voor hoe lang. Ook speciale wensen en verwachtingen kan u zo vernemen. Indien u dit wenst kan u dus ook zelf het initiatief nemen om de geschikte oppasser te contacteren.

En van zodra u een definitieve oppasafspraak heeft gemaakt zendt/mailt u (of de oppasseer) ons, met het oog op de verzekering, zo snel als mogelijk het formulier «Kennisgeving van afspraak» toe. Dit doet u bij iedere oppas die u tijdens uw lidmaatschapsjaar afspreekt.

 

 

footer
  Copyright © 2021 Mpact   •   Privacy Policy   •   Comments or suggestions oppas@mpact.be  
Mpact